Siberische Ginseng Extract

Eleuthero, waarvan bekend is in de Verenigde Staten als Siberische ginseng, is gebruikt voor eeuwen in China en Rusland. Hoewel een ver familielid van Amerikaanse en Aziatische ginsengs (Panax sp.), met enige overlap in het gebruik ervan, is Siberische ginseng een aparte plant met verschillende actieve chemische...

Productdetails

Eleuthero, waarvan bekend is in de Verenigde Staten als Siberische ginseng, is gebruikt voor eeuwen in China en Rusland. Hoewel een ver familielid van Amerikaanse en Aziatische ginsengs (Panax sp.), met enige overlap in het gebruik ervan, is Siberische ginseng een aparte plant met verschillende actieve chemische componenten. Geprezen voor haar vermogen om te herstellen van vigor, levensduur verhogen, verbeteren van de algehele gezondheid en stimuleren van een gezonde eetlust én een goed geheugen, wordt het wijd gebruikt in Rusland te helpen het lichaam aan te passen aan stresserende omstandigheden en ter verbetering van de productiviteit.

Productnaam

Siberin ginseng extract

Deel van de plant gebruikt

Wortel en stam

Specificatie

Eleutherosides0.8-1.5% HPLC

Pakket

25kg/drum

In de Chinese geneeskunde, het is gewaardeerd voor zijn gunstige effecten op de andquot; qiandquot; en haar vermogen om te behandelen andquot; yangandquot; tekort in de milt en de nieren. Zoals de panax ginsengs, Siberische ginseng wordt beschouwd als een adaptogen, wat betekent dat het helpt bij stressvolle omstandigheden en ook helpt het lichaam terug naar een normale evenwicht. Dus, bijvoorbeeld, een adaptogen mogelijk lagere bloeddruk bij iemand die heeft van hoge bloeddruk, maar verhogen in een andere persoon die lage bloeddruk heeft. De werkzame bestanddelen in de Siberische ginseng, eleutherosides (vergelijkbaar met ginsenosides in de panax-soorten), worden verondersteld te vergroten van uithoudingsvermogen en het stimuleren van het immuunsysteem.
Tot voor kort vond de meeste wetenschappelijke onderzoek naar Siberische ginseng plaats in Rusland. Dit onderzoek heeft het gebruik ervan gezondheid te behouden en versterken van het systeem in plaats van voor de behandeling van bepaalde aandoeningen grotendeels gesteund. Siberische ginseng kan helpen het lichaam omgaan met lichamelijk en geestelijk stressvolle belichtingen zoals warmte, koude, fysieke uitputting, virussen, bacteriën, chemische stoffen, extreme werkomstandigheden, lawaai en vervuiling. Door versterking van het systeem, kan het ook helpen voorkomen van de ziekte.
Eleutherococcus senticosus is een soort kleine, houtachtige struik uit de familie Araliaceae inheems aan Oost- en Noordoost-Azië (China, Korea, Japan, Rusland). Het is vaak informeel aangeduid als Siberische Ginseng, eleuthero of Ciwujia.E. senticosus heeft een geschiedenis van gebruik in de traditionele Chinese geneeskunde, waar het Siberische ginseng is genoemd. (Siberische ginseng extract)
Siberische ginseng extractpowder wordt beschouwd als een adaptogen die dit betekent het helpt in stressvolle omstandigheden en ook helpt het lichaam terug naar een normale evenwicht. Bijvoorbeeld, een adaptogen bloeddruk bij iemand die heeft van hoge bloeddruk kan verlagen, maar het kan verhogen bloeddruk bij iemand die lage bloeddruk heeft.
De werkzame bestanddelen in de Siberische ginseng, genaamd eleutherosides, worden verondersteld te vergroten van uithoudingsvermogen en ter stimulering van het immuunsysteem. Siberische ginsengpowder zijn gemaakt van de wortel. De wortel bevat een mengsel van bestanddelen, gemeen hebben veel planten maar die zich samen in Siberische ginseng, eleutherosides.
Siberische ginseng poeder kan verhogen uw bodyand #39; s weerstand tegen stress en bepaalde typen van ziekte te voorkomen. Siberische ginseng kunnen nuttig zijn wanneer gebruikt in verband met stress en lichaam vermoeidheid veroorzaakt door virussen, bacteriën, chemische stoffen, extreme werkomstandigheden, lawaai en vervuiling. Er is ook gesuggereerd dat Siberische ginseng poeder het lichaam helpen kan te recupereren wanneer herstellende is van ziekte.
Veel mensen beweren dat Siberische ginseng is zeer nuttig voor de verbetering van de geestelijke en lichamelijke prestaties. Specifiek, het is al gemeld dat Siberische ginseng powdercan hulp te verhogen van fysiek uithoudingsvermogen, concentratie en focus. Echter tot op heden, hebben deze claims niet is onderbouwd door empirisch bewijsmateriaal.
Het bevat eleutherosides, Saponinen triterpenoid die lipofiele en die kunnen passen in hormoon receptoren. En het beschikt over een scala aan geneeskrachtige eigenschappen zoals:
1. voorkomen en verlichten van stress, het stimuleren van energie en het voorkomen van ziekte die wordt veroorzaakt door de druk;
2. geheugen verbetering;
3.anti-inflammatoire;
4. kan immunogeen en vermoeidheid de verleiding niet weerstaan en resore energie snel;
5. stralingsbescherming;
6. versterking van het mannelijk genitaal systeem;
7. het stimuleren van de bodyand #39; s immuunsysteem en het verbeteren van immuniteit;
8. verbetering van de bloedsomloop, bevordering van de stofwisseling en verbetering van de huid bloed uitgevoerd om te desalt van de chloas

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Siberische ginseng extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk Siberische ginseng extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek