HUPERZINE Serrata Extract

Beschrijving: Huperzine A bewezen superieur aan geneesmiddelen voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer, waaronder de toonaangevende anticholinesteraseactiviteit sterase drugs physostigmine en tacrine in licentie gegeven. HUPERZINE A verbeterd leren en geheugen in muizen beter dan tacrine. In tegenstelling tot physostigmine en tacrine, Huperzine A...

Productdetails

Beschrijving:
HUPERZINE A is bewezen superieur aan geneesmiddelen voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer, waaronder de toonaangevende anticholinesteraseactiviteit sterase drugs physostigmine en tacrine in licentie gegeven. HUPERZINE A verbeterd leren en geheugen in muizen beter dan tacrine. In tegenstelling tot physostigmine en tacrine, Huperzine A handelingen specifiek op pijn in de hersenen in plaats van AchE gevonden elders in het lichaam dat wil zeggen, is veel minder verspild aan irrelevant effecten. In tegenstelling tot physostigmine en tacrine lijkt Huperzine A niet te binden aan receptoren in het centrale zenuwstelsel, die leiden nadelige bijwerkingen tot kan. De effecten duren 10 tot 12 keer langer dan physostigmine en tacrine (maximaal 8 uur).

Productnaam

Huperzia serrataextract

Deel van de plant gebruikt

Hele kruid

Specificatie

1-98% Huperzine

Pakket

25kg/drum

* Huperzia serrata (TCM = Qian Ceng Ta/Jin Bu Huan) is een plant bekend als een firmoss waarin
de acetylcholinesterase remmer huperzine A. Het is op grote schaal verspreid over-the-counter als een nootropic en een voedingssupplement.
* Deze soort is inheems in China, India en Zuidoost-Azië.
* Huperzine A is een omkeerbare acetylcholinesterase-remmer en NMDA receptor antagonist die
passeert de bloed - hersenbarrière. Een meta-analyse van 2013 gevonden dat huperzine A wellicht doeltreffend in
verbetering van de cognitieve functie, de globale klinische status en activiteiten van het dagelijks leven voor mensen met de ziekte van Alzheimer.
* Huperzine A wordt ook verkocht als een voedingssupplement met gezondheidsclaims voor haar vermogen om te verbeteren
geheugen en mentale functie. HUPERZINE A wellicht ook een mogelijke rol in de behandeling van

HUPERZINE A is een stof die gewonnen uit een plant genaamd Chinese club moss (Huperzia serrata). In de traditionele Chinese geneeskunde, heeft Chinese club moss lange tijd gebruikt om ontsteking te verminderen en te verscherpen van geheugen. Verkocht als een voedingssupplement, huperzine A wordt meestal aangeprezen als een behandeling voor Alzheimerand #39; s ziekte.
HUPERZINE A wordt geëxtraheerd uit huperzia serrata. Het is een inhibititor van acetylcholinesterase en NMDA receptor antagonist. De structuur van het complex van huperzine A met acetylcholinesterase is vastgesteld door middel van röntgendiffractie.
Voor enkele jaren, als een mogelijke behandeling voor ziekten gekenmerkt door neurodegeneratie – Huperzine A is onderzocht met name Alzheimerand #39; s ziekte. Hoewel sommige onderzoek suggereert dat het nuttig kan zijn, het totale bewijs is niet overtuigend genoeg om te worden aanbevolen voor gebruik als een medicijn en is weinig bekend over de veiligheid ervan.
[Toepassingen voor Huperzine A]
HUPERZINE A heeft gevonden om op te treden als een cholinesterase-inhibitor, een soort medicijn gebruikt om te voorkomen dat de afbraak van acetylcholine (een chemische stof essentieel om te leren en geheugen).
Niet alleen gebruikt als een behandeling voor Alzheimerand #39; s ziekte, huperzine A is ook gezegd om leren en geheugen te verbeteren en te beschermen tegen leeftijd gerelateerde cognitieve achteruitgang.
Daarnaast wordt huperzine A soms gebruikt voor meer energie, alertheid verhogen en steun bij de behandeling van myasthenia gravis (een auto-immune aandoening die van invloed is op de spieren).
HUPERZINE A wordt ook verkocht als een voedingssupplement met gezondheidsclaims voor haar vermogen om geheugen en mentale functie te verbeteren.
[Voordelen van Huperzine A]
Terwijl het onderzoek naar de gezondheidseffecten van huperzine A vrij is beperkt, thereand #39; s sommige bewijs dat huperzine A kan bepaalde voordelen-bod. Hieren #39; s een blik op enkele belangrijke bevindingen van het beschikbare onderzoek:
1) Alzheimerand #39; s ziekte
2) de geheugenuitbreiding

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende huperzine serrata extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk huperzine serrata extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek