Sesam Extract

Sesamzaad (sesam indicum) is een plant uit het geslacht sesamzaad. Talrijke wilde verwanten optreden in Afrika en een kleiner aantal in India. Het grote schaal is genaturaliseerd in tropische en subtropische gebieden over de hele wereld en is gecultiveerd voor haar eetbare zaden, die in peulen groeien. Het is een jaarlijkse...

Productdetails

Sesamzaad (sesam indicum) is een plant uit het geslacht sesamzaad. Talrijke wilde verwanten optreden in Afrika en een kleiner aantal in India. Het grote schaal is genaturaliseerd in tropische en subtropische gebieden over de hele wereld en is gecultiveerd voor haar eetbare zaden, die in peulen groeien. Het is een eenjarige plant die groeit tot 50 tot 100 cm (1.6-3.3 ft) hoog, met tegenover laat 4 tot en met 14 cm (1,6 tot 5,5 inch) lang met een volledige marge; ze zijn breed lancetvormig, tot 5 cm (2 inch) breed, aan de voet van de plant, versmallen tot slechts 1 cm (0,4 inch) breed op de bloeiende stengel. De bloemen zijn wit tot paars, buisvormige, 3 tot 5 cm (1.2 naar 2.0-inch) lang, met een vier-lobed mond.
Sesam is geteeld voornamelijk voor de olie-rijke zaden, die in een verscheidenheid van kleuren, van crème-wit komen naar houtskool-zwart. In het algemeen, lijken de bleker verscheidenheden van sesam te worden meer gewaardeerd in het westen en Midden-Oosten, terwijl de zwarte rassen zijn gewaardeerde in het Verre Oosten.
Vrouwen van oude Babylon zou eten halva, een mengsel van honing en sesame zaden te verlengen van jeugd en schoonheid, terwijl de Romeinse soldaten aten het mengsel voor kracht en energie.

Productnaam

Sesam zaad extract

Deel van de plant gebruikt

Zaad

Specificatie

Sesamin 90%

Pakket

25kg/drum

Sesam is geteeld voornamelijk voor de olie-rijke zaden, die in een verscheidenheid van kleuren, van crème-wit komen naar houtskool-zwart. In het algemeen, lijken de bleker verscheidenheden van sesam te worden meer gewaardeerd in het westen en Midden-Oosten, terwijl de zwarte rassen zijn gewaardeerde in het Verre Oosten. Vrouwen van oude Babylon zou eten halva, een mengsel van honing en sesame zaden te verlengen van jeugd en schoonheid, terwijl de Romeinse soldaten aten het mengsel voor kracht en energie.
Wat is Sesamin?
Sesamin is een niet-competitieve inhibitor van 5-desaturase, sesamin wordt gewonnen uit sesamzaad indicum L wit poeder. Sesaminand #39; s smeltpunt is 125 ~ 126 掳C.Sesamin oplosbaar in chloroform, benzeen, azijnzuur, aceton, slecht oplosbaar in ether, petroleumether. Deze Sesamin is bijna onoplosbaar in water, een alkaline oplossing en zoutzuur.
sesamin remt de omzetting van DGLA arachidonzuur, en bijgevolg vermindert de vorming van proinflammatoire 2-serie prostaglandines. Sesamin kan het verminderen van cholesterolniveaus, terwijl het verhogen van high density lipoproteïne (HDL aka andquot, goed cholesterolandquot;) niveaus, sesamin kunnen een anti-inflammatoire huid probleem: sesamin kunnen remmen de groei van de cel SC (huidkanker). Het kan de huid beschermen tegen UV-stralen.
Karakter:
Product neme: sesam zaad Extract 98% Sesamin
Specificatie: 98%, 99%
Plantaardige bron: sesamzaad indicum L.Piper longum
Functie van Sesamin:
1. Sesamin heeft effect op het verbeteren van het lipide-profiel;
2. heeft functie van het normaliseren van de bloeddruk;
3. het kan worden gebruikt voor verlies gewicht;
4. het kan verhogen de productie van ketonen;
5. het heeft ook de functie van anti-inflammatoire. Sesamin heeft invloed op antiviral, fungiciden, antioxidanten, insecticide synergist.
6. het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van bronchitis.
7. het heeft de functie van de remming van het griepvirus, Sendai virus en Mycobacterium tuberculosis.
Sesamin is een samenstelling die gevonden in sesamzaad en sesamolie. Het behoort tot een groep van vezelig plantenstoffen bekend als Lignanen, samen met een nauw verwante lignan genaamd sesamolin. Talloze onderzoeken op ratten en muizen hebben verschillende voordelen voor de gezondheid van de sesamin voorgesteld. Deze compound is bekend te bevorderen anti-inflammatoire effecten, normaliseren bloeddruk, cholesterol verlagen, helpen bij de absorptie van vitamine E, beschermen de lever, en bijdragen tot gewichtsverlies. Bovendien wordt het verondersteld om anti-oxidant effecten hebben.
Er zijn talrijke voordelen aan het consumeren van sesamin tijdens het dieet. Het heeft bewezen te verhogen van de bodyand #39; s vermogen om vet te verbranden terwijl er een afname van de bodyand #39; s vet opslagcapaciteit. Bovendien, het helpt voor het behoud van magere spiermassa. Dit is vooral gunstig als diëten, zoals een beperkte dieet spier massa voor gebruik als brandstof voor het lichaam breken kan.
Veel studies zijn uitgevoerd op de effecten van sesamin op muizen en ratten, suggestingthatthesameeffectsarelikelyforhumans. Itsanti-inflammatoryeffectshavebeenproveninsuchstudieswhereanimalswerefedsesameoil.Otherstudieshaveconfirmedthatsesaminlowersbothserumcholesterolandlivercholesterollevels.Whilethecompoundisalsobelievedtoraisehigh-densitylipoprotein(HDL)cholesterol—oftenreferredtoasandquot;goodcholesterolandquot;—somestudieshavesuggestedthatthismayonlyoccurwhencombinedwithothercompounds.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende sesam pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk sesam extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek