Groene koffie Bean Extract

Green Coffee Bean Extract is afkomstig uit Europa en gestandaardiseerde aan meer dan 99% Chlorogenic zuur is. Chlorogenic Acid is de samengestelde aanwezig in koffie. Die is lang gekend voor zijn heilzame eigenschappen. Deze werkzame stof akes Green Coffee Bean een uitstekende agent om te absorberen gratis...

Productdetails

Green Coffee Bean Extract is afkomstig uit Europa en gestandaardiseerde aan meer dan 99% Chlorogenic zuur is. Chlorogenic Acid is de samengestelde aanwezig in koffie. Die is lang gekend voor zijn heilzame eigenschappen. Deze werkzame stof akes Green Coffee Bean een uitstekende agent om te absorberen vrije zuurstof radicalen; Naast het helpen om af te wenden van de hydroxyl radicalen, beide die bijdragen tot de afbraak van de cellen in het lichaam. Groene koffiebonen hebben sterke polyfenolen die handelen te helpen verminderen van vrije zuurstof radicalen in het lichaam, maar het is gestandaardiseerd aan meer dan 99% Cholorgenic zuur, een dieet polyfenol die helpt bij het metabolisme reguleren. Testresultaten toonde dat Green Coffee Bean had meer dan het dubbele van het tarief voor oxygen radical absorbance vermogen in vergelijking met extracten van groene thee en druiven zaad.

Productnaam

Groene koffie bean extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

40% - 50% Chlorogenic zuren
Cafeïne 5%, 10%

Pakket

25kg/drum

Green Coffee Bean Extract is een stof die is afgeleid van de niet geroosterde groene koffiebonen. Het extract bevat talrijke polyfenolverbindingen zoals chlorogenic zuur. Deze verbindingen hebben ontdekt te krachtige antioxiderende eigenschappen bezitten. Niet geroosterde groene koffiebonen zijn een veel betere bron van antioxidanten dan gebrande koffiebonen.

Groene koffie bean extractis gemaakt van de niet geroosterde groene bonen van Coffea Arabica L, waarvan voedingsstoffen niet zijn vernietigd en de nutritionele waarde hoger is dan gebrande koffie. Groene koffie bean heeft sterke anti-oxidant en vet ophoping onderdrukken van eigenschappen.
De antioxidanten in groene koffie bean extract worden genoemdchlorogenic zuren. Het fungeert als een afslankende en gezondheidsbevorderende stof.
Chlorogenic zuur werd aangetoond dat een antagonistisch effect op glucose vervoer en ook is gebleken dat aanzienlijk vertragen opname van de glucose uit de dunne darm. Studies hebben vastgesteld chlorogenic zuur vermindert het risico op diabetes type II, verlaagt de bloeddruk en ontsteking tegengaat. Groene koffie bean extract is ook geweldig voor sport formuleringen, want het werken kan ter stimulering van de productie van cortison en adrenaline in het lichaam resulteert in verhoogde uithoudingsvermogen. Sommige onderzoek suggereert dat het kan zelfs helpen beschermen tegen ziekten zoals hart-en vaatziekten door slagaders gezond te houden.Rongsheng de groene koffie bean extract is oplosbaar in water, waardoor de eenvoudige toevoeging in dranken.

1. Chlorogenic zuur, lang bekend als een antioxidant met potentiële anti-kanker activiteit, vertraagt ook de vrijlating van glucose in de bloedbaan na een maaltijd.
2. Coffee bean extract kan lagere one'sblood suikerniveau, onderdrukken de eetlust, lagere bloeddruk en verminderen van viscerale vet
3. Coffee bean extract is nuttig in de strijd tegen de vrije radicalen in ons lichaam die kunnen beschadigen onze cellen en bijdragen aan aandoeningen zoals hart-en vaatziekten. Testresultaten toonde dat Green Coffee Bean had meer dan het dubbele van het tarief voor oxygen radical absorbance vermogen in vergelijking met extracten van groene thee en druiven zaad.
4. Coffee bean extract kan fungeren als een effectieve pijnstiller vooral voor migraine medicatie

Belangrijkste functies
1. Chlorogenic zuur, lang bekend als een antioxidant met potentiële anti-kanker activiteit, vertraagt ook de vrijlating van glucose in de bloedbaan na een maaltijd.
2. lagere oneand #39; sblood suiker niveau, onderdrukken de eetlust, lagere bloeddruk en verminderen van visceraal vet.
3. nuttig in de strijd tegen de vrije radicalen in ons lichaam die kunnen beschadigen onze cellen en bijdragen aan aandoeningen zoals hart-en vaatziekten. Testresultaten
toonde dat Green Coffee Bean had meer dan het dubbele van het tarief voor oxygen radical absorbance vermogen in vergelijking met extracten van groene thee en druiven zaad.
4. fungeren als een effectieve pijnstiller vooral voor migraine medicijnen;
5. verminderen het risico van diabetes.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende groene koffie bean extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk groene koffie bean extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek