Knoflook Extract

Wat is knoflook Extract? Knoflook is een lid van de familie van de UI en natuur ' s meest veelzijdige medicinale plant. Knoflook is over de hele wereld gebruikt voor duizenden jaren voor een brede waaier van voorwaarden. Het heeft sinds de eerste records van de beschaving voor het gebruik ervan bij de behandeling van zijn gewaardeerde...

Productdetails

Wat is knoflook Extract?
Knoflook is een lid van de UI-familie en natureand #39; s meest veelzijdige medicinale plant. Knoflook is over de hele wereld gebruikt voor duizenden jaren voor een brede waaier van voorwaarden. Het heeft zijn gewaardeerde sinds de eerste records van de beschaving voor het gebruik ervan bij de behandeling van wonden, infecties, tumoren en darmparasieten.

Productnaam

Knoflook extract

Deel van de plant gebruikt

Knoflook bol

Specificatie

Knoflook poeder/submodule

Knoflook extract allicine 0,2% - 5%

Knoflook extract Alliin 0,2% - 15%

Zwarte knoflook poeder/zwarte knoflook extract

Pakket

25kg/drum

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid?
Knoflook supplementen kunnen verbeteren dat veel van de processen die tot hart-en vaatziekten leiden kunnen. Knoflook is gebruikt als een bloed dunner en anticoagulatie oplossen bloedstolsels en verbetering van de circulatie. Het is aangetoond dat lagere cholesterol terwijl het verhogen van het niveau van de gunstige HDLs (high-density lipoproteins), de zogenaamde goede cholesterol.
Knoflook heeft grote waarde, zoals een langdurig dieet aanvulling, helpen handhaven van gezonde omloop, evenwicht bloedsuikerspiegel en druk te verminderen vet niveaus in het bloed, en verbetering van de weerstand tegen infectie. Met conventionele antibiotica ter ondersteuning van hun optreden en het afweren van bijwerkingen kan worden genomen.
Knoflook is ook gebruikt in de behandeling van bovenste luchtweginfecties (vooral bronchitis), late-onset diabetes, urinaire infecties, acne, astma, sinusitis, artritis en zweren.
Voordelen van knoflook extract:
1. anticancer acties: menselijke bevolking studies tonen aan dat het regelmatig eten van knoflook het risico van oesofageale vermindert, maag- en darmkanker. Dit is deels te wijten aan de garlicand #39; s vermogen te beperken van de vorming van kankerverwekkende stoffen.
2. de bloedsomloop effecten: meer dan 250 publicaties hebben aangetoond dat knoflook ondersteunt het cardiovasculaire systeem. Het kan lager cholesterol en niveaus van triglyceride in het bloed, bloedplaatjes kleverigheid (aggregatie) remmen, en meer Fibrinolyse-die leidt tot een vertraging van de bloedstolling. Het is mild bloeddrukverlagend en anti-oxidant activiteit heeft.
3. antimicrobiële acties: knoflook heeft antibacteriële, antivirale en anti-schimmel activityand #39; Het kan werken tegen sommige darmparasieten.
4. hoge bloeddruk: knoflook wordt beschouwd als een van de meest effectieve remedies om bloeddruk te verlagen. De druk en spanning worden verminderd, omdat het heeft de bevoegdheid om te verlichten van de kramp van de kleine slagaders.
5. Digestive System aandoeningen: knoflook is een van de meest gunstige voeding voor het spijsverteringsstelsel. Het oefent een gunstig effect op de lymfe, helpt bij de uitbanning van schadelijke afvalstoffen materie in het lichaam. Het stimuleert de peristaltische actie en de afscheiding van de spijsverteringssappen. Geplette teentjes knoflook kunnen worden toegediend in water of melk en genomen voor alle soorten aandoeningen van de spijsvertering. Het heeft een antiseptisch effect en is een uitstekende remedie voor infectieziekten en ontstekingen van de maag en darm.
6. huid aandoeningen: knoflook heeft ook met succes gebruikt voor een verscheidenheid van huidaandoeningen die puistjes zonder litteken verdwijnen wanneer ingesmeerd met rauwe knoflook meerdere malen per dag. Zelfs zeer persistente vorm van acne, ondervinden sommige volwassenen, heeft ook met knoflook geheeld. Het externe gebruik van knoflook helpt om de huid van vlekken en puistje en kookt.
7. kinkhoest: knoflook is een uitstekende remedie tegen kinkhoest. Siroop van knoflook moet worden gegeven in doses van vijf druppels aan een theelepel twee of drie keer per dag in deze toestand. Het moet vaker worden gegeven als het hoesten spreuken frequente en gewelddadig zijn.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende knoflook extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk knoflook extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek