Witte Willow Bark Extract

De willow-familie bevat een aantal verschillende soorten bladverliezende bomen en struiken inheems in Europa, Azië en sommige delen van Noord-Amerika. Sommige van de meer zijn algemeen bekend witte wilg/Europese wilg (Salix alba), zwarte wilg/kut wilg (Salix nigra), barst wilg (Salix...

Productdetails

De willow-familie bevat een aantal verschillende soorten bladverliezende bomen en struiken inheems in Europa, Azië en sommige delen van Noord-Amerika. Sommige van de meer zijn algemeen bekend witte wilg/Europese wilg (Salix alba), zwart wilg/poesje wilg (Salix nigra), spleet wilg (Salix fragilis), paarse wilg (Salix purpurea) en Treurwilg (Salix alba). De wilgenbast verkocht in Europa en de Verenigde Staten bevat meestal een combinatie van de schors van wit, paars en spleet wilgen.

Productnaam

Witte wilgenbast extract

Deel van de plant gebruikt

Schors

Specificatie

Salicine 10% - 90% HPLC

Pakket

25kg/drum

Witte Wilgenbast (Salix babylonica) heeft een lange geschiedenis van gebruik voor het verminderen van koorts en pijn. Het werd ook gebruikt voor de behandeling van ontsteking door de oude Egyptenaren. Indianen zijn gedacht te hebben doordrenkt wilgenbast in thee als een remedie voor opluchting koorts. Meer dan 100 jaar geleden, werd de werkzame stof salicine geïdentificeerd. Witte wilgenbast is een bron van salicine en andere salicylaten verbindingen, die qua structuur vergelijkbaar aspirine (acetyl-salicylzuur). De schors van de boom van de schietwilg is een bron van salicine en andere salicylaten - verbindingen die qua structuur vergelijkbaar aspirine (acetyl-salicylzuur). Indianen worden verondersteld te hebben gebruikt grond wilgenbast en schors doordrenkt gedurende de thee als een medicinale remedie voor alles van verlichting van de pijn naar koortsen. Vandaag, witte wilgenbast wordt vaak gebruikt als een natuurlijk alternatief voor aspirine - één van het gemeenschappelijkste gebruik in voedingssupplementen is als aanvulling voor gewichtsverlies.
De witte wilg boom komt voor in Azië en sommige delen van Europa. Witte willow bark extract is medicinaal gebruikt voor honderden jaren. White Willow Bark Extract bevat salicine, die het lichaam omgezet in salicylzuur en heeft hetzelfde effect op het lichaam als aspirine zonder de bijwerkingen. In feite, vormde White Willow Bark Extract de basis voor de synthese van aspirine. Geschiedenis van gebruik van White Willow Bark gaat terug tot 500 voor Christus toen de oude Chinese genezers begon gebruiken om pijnbestrijding. Indianen ontdekt ook de waarde van de Willow tree voor verlichten pijn van hoofdpijn en reuma en vermindert koorts.
Salicine (C13H18O7) is een alcoholische bèta-glycoside. Het is chemisch nauw verwant aan aspirine en heeft een zeer soortgelijke actie in het menselijk lichaam. Gebruikt als pijnstiller en, voorheen, in de veterinaire praktijk als een bittere stomachic, antirheumatic en pijnstillend.
De voordelen van White Willow Bark extract zijn vandaag dat er een anti-inflammatoire, een koorts reducer, pijnstiller, een anti-reumatische en een samentrekkend. Specifiek, helpt het bij het verlichten van hoofdpijn; helpt bij het verlichten van pijn geassocieerd met inflammatoire aandoeningen zoals reuma, artritis en carpaal tunnelsyndroom; en helpt bij het bepalen van koortsen.
Studies hebben aangetoond dat als u zich beter voelt, je bent meer kans te willen houden aan uw plan van het gewichtsverlies en vanwege dat, White Willow Bark kan helpen bij uw voeding doelen.
Wilgenbast wordt gebruikt voor het verlichten van pijn en ontsteking verminderen, en er is goed bewijs dat er effectief als pijnstiller en anti-inflammatoire. Onderzoekers geloven dat de chemische salicine, gevonden in wilgenbast, verantwoordelijk voor deze effecten is. Studies hebben echter geconstateerd dat verschillende andere onderdelen van de wilgenbast die antioxidant, koorts-reducerende antiseptische en immuun-opvoerende eigenschappen hebben. Sommige studies hebben aangetoond wilg is zo effectief als aspirine voor vermindering van pijn en ontsteking (maar niet de koorts), en op een veel lagere dosis. Onderzoekers theoretiseren dat kan te wijten zijn aan de andere verbindingen in het kruid. Meer onderzoek is nodig.
1. het heeft hetzelfde effect op het lichaam als aspirine zonder de bijwerkingen.
2. anti-ontsteking, koorts opluchting, een pijnstiller, verlichten acute en chronische pijn, zoals hoofdpijn, rug en nekpijn, spierpijn en menstruele krampen.
3. anti-reuma en functie van constringency, een samentrekkend, controle artritis ongemakken. Sommige artritis patiënten nemen witte wilgenbast hebben ervaren verminderd zwelling en ontsteking en uiteindelijk grotere mobiliteit, in de rug, heupen, knieën en andere gewrichten.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende witte wilgenbast pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk witte wilgenbast uittreksel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek