Olive Leaf Extract

Olijven, ook bekend als chinese olive, zoals het fruit is groen werd genoemd. Olive fruit is rijk aan calcium en vitamine C, er is een grote winst voor mensen. Het is een soort van groenblijvende boom, inheems in China. olijfolie moeten cultiveren van 7 jaar, volwassen periode in het algemeen rond oktober elk jaar. Olive leaf...

Productdetails

Olijven, ook bekend als chinese olive, zoals het fruit is groen werd genoemd. Olive fruit is rijk aan calcium andvitamin C, er is een grote winst voor mensen. Het is een soort van groenblijvende boom, inheems in China. olijf moet tocultivate 7 jaar, volwassen periode in het algemeen rond oktober elk jaar. Olive leaf extract van olivetree, activiteit ingrediënt is Oleuropein en Hydroxytyrosol, op grote schaal gebruikt voor voedsel, medicijnen, gezondheidszorg product en cosmetica, sterke antioxidant, ontspannen vasculaire glad spierweefsel, lagere bloeddruk en anti-kanker effect hebben.

Productnaam

Olive leaf extract

Deel van de plant gebruikt

Blad

Specificatie

Oleuropein10 %-60_%
Hydroxytyrosol 5-20%

Pakket

25kg/drum

Natuurlijke olijfolie blad en olijven blad extracten (OLE), worden nu verkocht als anti-veroudert, immunostimulators en zelfs antibiotica. Bioassays supportits antibacteriële, antischimmel en anti-inflammatoire effecten op laboratorium niveau. Een vloeibaar extract gemaakt direct van verse olijven bladeren onlangs kreeg internationale aandacht toen werd aangetoond dat een antioxidant capaciteit bijna het dubbele van groene thee extract en 400% hoger dan vitamine C.

Olive Extract Hydroxytyrosol heeft een krachtige antioxiderende eigenschappen. Na galluszuur, is hydroxytyrosol verondersteld om één van de meest krachtige antioxidanten. De oxygen radical Extinctieverhouding capacity is tien keer hoger dan groene thee, en twee keer hoger dan CoQ10.
De olijven, de bladeren en de olijf pulp bevatten een beetje niveaus van hydroxytyrosol.
Studies hebben aangetoond dat lage dosis van hydroxytyrosol vermindert de gevolgen van sidestream rook-geïnduceerde oxidatieve stress bij ratten.
1. remming van de groei van elke virus, bacteriën, schimmels en protozoa en hen te doden.
2. het voorkomen van het begin van verkoudheid, griep, en een aantal virussen, gist, schimmel en schimmel problemen, bacteriële infecties en parasieten.
3. krachtige effecten op anti-infectieuze ziekten.
4. zijn dodelijk voor sommige kankercellen gebaseerd op itand #39; s algemene immuun versterking van eigenschappen.
5. als een nuttige behandeling voor de opportunistische infecties, geassocieerd met HIV
6. verlagen van de bloeddruk, het verhogen van de bloedstroom in de kransslagaders, hartritmestoornissen, voorkomen van de verharding van de slagaders te verlichten.
7. verbetering van de auto-immuun aandoening
Toepassing
1.Broad-spectrum antimicrobiële activiteit: het heeft een goede invloed op de bestrijding van infectiekiemen en kwaadaardige micro-organismen. Olive leaf extract biedt een gevecht met de microben veilige en effectieve behandeling. De studie bleek ook dat het uittreksel van het menselijk lichaam alleen aanval pathogenen en symbiotische intestinale bacteriën onschadelijk, wat haar een ander voordeel is dan het door de mens veroorzaakte antibioticum.
2. versterken het immuunsysteem: sommige artsen heb met succes gebruikt olive leaf extract medisch onverklaarbare ziekten, zoals chronische vermoeidheid syndroom en fibromyalgie behandeling van patiënten. Dit kan het gevolg zijn van directe stimulatie van het immuunsysteem.
3. hart-en vaatziekten: olijf-blad extract kan verminderen arteriële ongemak veroorzaakt door onvoldoende stroom, hoge bloeddruk en remming van de oxidatie van cholesterol verminderen.

Functie:
1. Oleuropein voor olive die Leaf Extract wordt gebruikt in het elimineren van virussen.
2. Olive leaf extract oleuropein kunt voorkomen dat de verharding van de slagaders.
3. als een belangrijk medisch raws, kan olijf-blad extract worden gebruikt om bloeddruk te verlagen.
4. als een effectieve antioxidant, kan olijf-blad extract oleuropein voorkomen verharding van de slagaders.
5. Olive leaf extract oleuropein kan verhoging van de bloedstroom in de kransslagaders, hartritmestoornissen verlichten.
6. bij het verbeteren van immuniteit en verbetering van de auto-immune aandoening., speelt olijf-blad extract oleuropein een belangrijke rol.
7. Olive leaf extract oleuropein wordt gebruikt voor anti-diabetes.anti-virus, Anti-bacterie, anti-schimmels en anti-protozoa.

1. geneeskunde
Voor de vervaardiging van therapeutische virussen, bacteriën, protozoa, parasieten en ziekten veroorzaakt door bloedzuigende insecten en andere nieuwe drugs, de nieuwe geneesmiddelen en de behandeling van verkoudheid.
2. gezonde voeding
Olive leaf extract voornamelijk gebruik als een voedingssupplement, voor het reguleren van de immuniteit.
3. huidverzorging
Hoge niveaus van olijf-blad extract wordt voornamelijk gebruikt voor skin care producten kunt, huidcellen beschermen tegen UV-schade, effectief handhaven de huid zacht en elastisch, om te helpen de huid, de huid verjonging effect. Microherb hoog gehalte aan oleuropein 80% van de skin care producten speciaal voor het ontwerp van haar hoge werkzame bestanddelen, licht van kleur, zeer geschikt voor cosmetische formulering.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende olijf-blad extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk olijf-blad extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek