Goji Berry Extract

De Chinees Wolfberry Extract wordt gewonnen uit Chinees Wolfberry (gojibes in Chinese uitspraak) die is een heldere oranjerode bessen die afkomstig is van een struik die ' s inheems in China en het belangrijkste element is Wolfberry Polysaccharide. In Azië, is voor de komende generaties in de wolfberry gegeten...

Productdetails

De Chinees Wolfberry Extract is uitgepakte fromChineseWolfberry (gojibes in Chinese uitspraak) die is een heldere oranjerode bessen die afkomstig is van een struik thatand #39; s inheems in China en het belangrijkste element is Wolfberry Polysaccharide.In Azië, de wolfberryhasbeen gegeten voor generaties in de hoop van het leven steeds langer.
Na verloop van tijd hebben mensen usedChinesewolfbeffyto behandelen veel voorkomende gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk, koorts en leeftijdsgebonden oogproblemen. Goji bessen worden gegeten, rauw, gekookt, of gedroogde (zoals rozijnen) en in kruidenthee, sappen, wijnen en geneesmiddelen worden gebruikt.

Productnaam

Goji bessen extract, wolfberry extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Polysacchariden: 10 %-50_%

Giji bessen sap

Pakket

Goji bessen extract poeder 25kg/drum
Goji berry juice 220kg/drum

Wolfberry: Tijdens juni - November zij moeten worden geoogst in batches, verspreidde zich snel over het reed riet, niet meer dan 3 cm dik, 1.5 cm in het algemeen voorkomend zetten in de schaduw voor de huid droog gerimpeld en blootstelling aan moeilijk, te achtervolgen wanneer het vruchtvlees zacht is, Pel en daarna gedroogd.
Wolfberry verlaat: lente tot de vroege zomer plukken, schoonmaken en het gebruik als vers. Ingrediënten: wolfberry bevat betaïne (betane), atropine (atropine), hyoscyamine (gyoscyamine).
Wolfberry polysacchariden: wolfberry polysaccharide is een water - oplosbaar-polysaccharide, is de belangrijkste actieve ingrediënt in Chinees wolfberry, relatieve molecuulmassa van 68-200, is uitgegroeid tot een hete onderzoek in binnen- en buitenland. Onder hen LBP immunomodulerende en antitumorale effecten zijn van de meest bestudeerde. Er is een heleboel studies tonen aan dat wolfberry polysacchariden stimuleren het immuunsysteem, Anti-veroudert, anti-kanker, vrije radicalen, opruiming, Anti-vermoeidheid, anti-straling, lever, bescherming en verbetering van de reproductieve functie, enzovoort. Betaïne: chemische naam is 1-carboxy - N, N, N-trimethyl-aminoethyl-lacton, in de chemische structuur lijkt op een aminozuur die behoren tot de quaternaire ammoniumzouten alkali stoffen. Betaïne is een wolfberry fruit, bladeren, stammen voornamelijk alkaloïden. Wolfberry op lipide metabolisme of anti vette lever functie wordt voornamelijk veroorzaakt vervaldatum bevat betaïne, die als een methyl groep donor in vivo fungeert. Wolfberry betaïne is beperkt onderzoek op binnenlandse gemeten uitnemen van inhoud proces en de rol van Chinees wolfberry plant fysiologische aspecten (verbeterde zout tolerantie) onderzoek, weinig studies over de doeltreffendheid van farmacologische wolfberry betaïne.
PIGMENT: Wolfberry pigment is aanwezig in Goji bessen van allerlei soorten kleurplaten zaak, wolfberry zaad is belangrijk fysiologisch actief ingrediënt. Inclusief - caroteen, Luteïne en andere non-ferro materialen. Wolfberry bevatte carotenoïden zijn zeer belangrijke medicinale waarde. Vele studies hebben aangetoond dat wolfberry zaden pigmenten met verbeterde immuunfunctie, preventie en onderdrukking van tumoren en voorkoming van atherosclerose en andere effecten. Pigment caroteen is het voornaamste werkzame bestanddeel van wolfberry heeft belangrijke fysiologische functies als een antioxidant en synthetische vitamine A precursoren. Het heeft een invloedrijke rol in immune functie.
Lycium chinense is een tonic kruid met een geschiedenis van bijna 2.000 jaar voor medicinaal gebruik in China, en het is verondersteld om lange levensduur. Lycium chinense wordt gebruikt om de visie duidelijk, versterken van de nieren, sperma herstellen en voeden van de lever. De vrucht is een van de meest populaire tonics gebruikt in Chinese kruidengeneeskunde, het beschermt de lever tegen schade veroorzaakt door blootstelling aan giftige stoffen. Het wordt ook gebruikt in de behandeling van diabetes mellitus, vertigo, nachtelijke emissies en pijn terug en benen.
Historische legendes
Tang-tijdperk, er wordt gezegd dat op een dag, westerse handelaren kwam via de Zijderoute, verbleef in de herberg tijdens avond, zag een jonge vrouw berispte een oude man. Zakenlieden benaderde en vroeg: andquot; Waarom u oude man uitzien verslaan? andquot; De jonge vrouw zei: andquot; ik ben de opleiding van mijn kleinzoon, itand #39; s geen van uw business.andquot; Men was verbaasd. Het bleek dat deze vrouw was meer dan 200 jaar oud, de oude man was negentig jaar oud. Hij weigerde te voldoen aan de familie regels--met kruiden, dus hij prematured, ogen dimed. De zakenlieden gevraagd adviezen voor geheim van levensduur. Gezien hun oprechte hart, vertelde de vrouw hen dat ze had wolfberry seizoenen.
Proces
Wolfberryfruit — — droge — — maaltijd (40mesh) — — Extractwithpurifiedwater — — centrifugeren — — concentreren — — zuivering — — Spraydrying — — 80meshsieve — — verpakking — — Detectphysicalandchemicalindicators — — opslag


Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende gojibes uittreksel fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk goji bessen extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek