Rozemarijn Extract

Rozemarijn is een bloedsomloop en nervine stimulerend, die naast de verstevigende en kalmerende werking Rosemary Extract op spijsvertering, Rosemary Extract heeft wordt gebruikt wanneer psychologische spanning aanwezig is. Rozemarijn is handig voor winderigheid dyspepsie, hoofdpijn of depressie geassocieerd met zwakte...

Productdetails

Rozemarijn is een bloedsomloop en nervine stimulerend, die naast de verstevigende en kalmerende werking Rosemary Extract op spijsvertering, Rosemary Extract heeft wordt gebruikt wanneer psychologische spanning aanwezig is. Rozemarijn is handig voor winderigheid dyspepsie, hoofdpijn of depressie geassocieerd met zwakte. Extern, kan rozemarijnolie worden gebruikt voor het verlichten van spierpijn, ischias en neuralgie. De bestanddelen van Rosemary fungeren als een stimulans om zowel de haarfollikels en de circulatie in de hoofdhuid, en dus nuttig bij de behandeling van premature kaalheid kunnen zijn.

Productnaam

Rosemarry extract

Deel van de plant gebruikt

Blad

Specificatie

Rosmarinic zuur 5% 、10% 、20% 、30%
Carnosic acid5 %-10_%

Pakket

25kg/drum

Ursolic zuur is een soort natuurlijke triterpenen, die de activiteit van kalmerende, anti-inflammatoire, antibacteriële, weerstand tegen diabetes heeft, Ulcus, antitumorale, verminderen van bloed vet, versterken immuun te bestrijden. Ursolic zuur heeft ook de opstelplaats van duidelijk antioxidant, zodat het wijd als geneeskunde, cosmetica grondstoffen en voedsel emulgator gebruikt wordt.
Ursolic zuur, ook bekend als urson, prunol en malol is een Pentacyclische triterpenoid samengestelde en uitgepakte van blad van rozemarijn (Rosmarinus officinalis Linn.). Ursolic zuur wordt uiteraard gepresenteerd in een groot aantal vegetarische voeding, medicinale kruiden en andere planten, zoals pepermunt bladeren, blauwe bosbessen en ouderling bloemen.
Functies van Carnosic zuur:
1) voedsel industrie hoog-efficiënte antioxidant antibacteriële bedwingen teelt van colon bacillus en Staphylococcus aureus
2) farmaceutische en gezondheidszorg industrie verminderen activiteit van hyaluronidase, dan houd hyaluronzuur wonen voor een lange tijd in epidermale cel Antineoplastische anti-hepatitis, lever van damnification anti-nefritis anti-trombose Anti-platelet-aggregatie vernieuwen, versterking van geheugen, verbetering van de stam en hypersomnia, anti-depressivum beschermen
3) cosmetische industrie intensiever constringency en verlies gewicht Eliminate sproet, versterking van de elasticiteit van de huid en langzaam veroudering Accelerate bloedcirculatie van de hoofdhuid verbeteren phalacrosis, verminderen van scurf en versier haar stimuleren haar en nagel groeit
1. de ouden werden goed op de hoogte met Rosemary Extract, die had een reputatie voor de versterking van het geheugen. Rosemary Extract is een aromatische kruid in het verleden gebruikt ter ondersteuning van mentale vitaliteit.
2. rozemarijn Extract is een stimulerend middel bloedsomloop en nervine die een kalmerend effect op de spijsvertering heeft. En de bestanddelen van Rosemary Extract fungeren als een stimulans om zowel de haarfollikels en de circulatie in de hoofdhuid.
Toepassing
1. hedendaagse herbalists gebruik het als een antiseptisch middel voor de behandeling van griep, virussen en verkoudheid; Men gelooft dat kan helpen lagere bloedsuikerspiegel en de bloeddruk verhogen. Het wordt ook gebruikt voor ziekte in verband met de galblaas en de lever.
2. het bevat een aantal potentieel biologisch actieve verbindingen, met inbegrip van anti-oxidanten zoals carnosic zuur dat de hersenen van vrije radicalen beschermen kan, verlagen het risico op beroertes.
3. het helpt om te ontspannen van de spieren, met inbegrip van de gladde spieren van het maagdarmkanaal en de baarmoeder. Vanwege deze eigenschap die het kan worden gebruikt om te kalmeren spijsverteringsstelsel verstoort en menstruele krampen te verlichten.
4. het kan ook worden gebruikt als een verkwikkende toner en samentrekkend, goed voor de behandeling van vermoeidheid bij menopauze.
5. het wordt gebruikt grotendeels in cosmetica, met name voor haarproducten. Het wordt ook gebruikt voor preventie van roos, een spoeling om blond haar, en een conditioner voor al haar lichter te. Meng je shampoo met Rosemary infusie voor de behandeling van haaruitval tijdens de menopauze.
6. het heeft een heerlijke, pine-geurige parfum. Het kan worden toegevoegd aan potpourri, of bewaard in de kasten te weren van nachtvlinders.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende rozemarijn extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk rozemarijn extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek