Cranberry Extract

Cranberry Extract (Vaccinium macrocarpon L.) bezitten natuurlijke astringency, bevatten het PACs waardoor de aanhechting van bacteriën aan de voering van de urinewegen. Cranberry Extract wordt ook gebruikt voor de preventie van maagzweren en dental ziekten. Inleiding: Cranberry (Vaccinium macrocarpon...

Productdetails

Cranberry Extract (Vaccinium macrocarpon L.) bezitten natuurlijke astringency, bevatten het PACs waardoor de aanhechting van bacteriën aan de voering van de urinewegen. Cranberry Extract wordt ook gebruikt voor de preventie van maagzweren en dental ziekten.

Productnaam

Cranberry extract

Deel van de plant gebruikt

fruit

Cranberry van oorsprong

Noord-Amerika

Specificatie

OPC 5% - 40% UV/BL-DMAC/HPLC

Pakket

25kg/drum

Inleiding:
Cranberry (Vaccinium macrocarpon L.) inheems in het noordoosten van Noord-Amerika (Oost-Canada, Verenigde Staten, Zuid naar North Carolina op grote hoogten). Veenbessen onderscheiden zich door hun zeer zure smaak, als gevolg van hun lage suiker en het hoge zuurgehalte. Cranberries zijn rijk is aan citroenzuur, malic, quinic en andere zuren. Ze bevatten ook flavonoïden, anthocyanen, ellaginezuur en vitamine C. Vanwege hun tanninegehalte bezitten de bessen een natuurlijke astringency. Recent onderzoek ondersteunt het idee dat veenbessen stoffen bevatten die de hechting van de E-coli en andere bacteriën aan de voering van de urinewegen voorkomen.
Het bleek dat cranberry kan bezuinigen op de huid kanker tarieven en ontspannen en open de bloedvaten de andquot, anti-adhesionandquot; werkingsmechanisme gevonden in cranberry PACs kan ook helpen voorkomen dat bepaalde bacteriën vast te houden aan de maag en de mond, met gevolgen voor de preventie van maagzweren en dental ziekten.
Deze bes is natuurlijk vol met polyfenolen (zeer sterke antioxidanten) en vooral proanthocyanidinen (PAC). In tegenstelling tot de meeste andere planten en bessen rijk aan polyfenolen die typeB PACs, zoals druiven en groene thee bevatten, bevat cranberry alleen type A PACs. Deze specifieke functie is de bron van de buitengewone kracht van Cranberry, zoals PACs A zijn de enigen die hebben een anti bacteriële activiteit. Deze activiteit is verkregen door middel van een unieke anti-adhesie eigenschap: bacteriën kan niet haak en zijn natuurlijk andquot; awayandquot; gespoeld uit het lichaam.
AFSSA (Frans FDA) erkend in 2004 dat een dagelijkse inname van Cranberry PACs A 36 mg per dag bijgedragen aan het beperken van de hechting van sommige bacteriën (E.Coli) op urinewegen, dus het beperken van het risico van UTI. Meer recente studies bewijzen de rol van PACs A op peptic ulcer preventie en andere bacteriën gerelateerde infecties.
36 mg PAC door BL-DMAC = 72 mg PAC door HPLC
36 mg PAC door BL-DMAC = 144 mg PAC door BATE Borisov Smith
Chemisch, zijn cranberry PACs instabiel met een neiging om te polymeriseren bij temperaturen boven 41o F en door oxidatie. Dus, de kleinere gemakkelijk absorbeerbare Dimeren en trimeren moeten blijven goed beschermd tegen hitte en de lucht tijdens de verwerking. Deze kleine moleculen en de PAC metabolieten zijn verantwoordelijk voor de topicale van cranberry extracten die het effect van de Anti-adhesie tegen E.coli in de urinewegen produceert.
Specificatie:
5% ~ 50% proanthocyanidine door UV, 1%-10% PAC door BL-DMAC
Voordelen:
1. UTI bescherming, voorkoming en traktatie urineweginfecties
2. bezuinigen op de huid kanker tarieven
3. peptic ulcer preventie
4. ontspannen en bloedvaten te openen
5. de mond hygiëne, cariës
6. de sterke antioxidant
Mogelijke contra-indicaties
Een herfst 2004 van de Commissie over veiligheid van geneesmiddelen, het Agentschap van de UK drug Safey, behandelen voorzichtigheid patiënten nemen van warfarine niet te cranberry sap drinken na de negatieve effecten (zoals verhoogde incidentie van kneuzingen) werden gemeld, mogelijk als gevolg van de aanwezigheid van salicylzuur inheems aan polyfenol-rijke planten zoals de Amerikaanse veenbes. Echter tijdens de 2006-8, verschillende beoordelingen van geval hebben verslagen en pilotstudies gefaald te bevestigen dit effect, collectief die aangeeft geen statistisch significant interactie tussen de dagelijkse consumptie van 250 mL cranberry sap en warfarine onder de algemene bevolking. Een gen (VKORC1, CYP2C9) heeft aangetoond dat warfarine gevoeligheid veranderen. Dit gen kan ook bijdragen aan het kneuzen gevoeligheid als gevolg van veenbessen voor dragers van het gen. Een aantal mogelijke gevallen van warfarine interactie met cranberry hebben gemeld.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende cranberry extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk cranberry extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek