L-Tyrosine

L-Tyrosine is een aminozuur dat de gemeenschappelijke voorloper van dopamine en andere gemeenschappelijke catcholamines. Het ' s codonen zijn UAU en UAU. Het is een niet-essentiële aminozuur dat vaak voorkomt in proteïnen toe die een deel van de signal tranduction trajecten. L-Tyrosine (Tyr of Y) of...

Productdetails

L-Tyrosine is een aminozuur dat de gemeenschappelijke voorloper van dopamine en andere gemeenschappelijke catcholamines. Itand #39; s codonen zijn UAU en UAU. Het is een niet-essentiële aminozuur dat vaak voorkomt in proteïnen toe die een deel van de signal tranduction trajecten.

Productnaam

L-Tyrosine

CAS-NR

60-18-4

Pakket

25kg/drum

L-Tyrosine (TyrorY) or4-hydroxyphenylalanineis een van de 22amino acidsthat zijn gebruikte bycellstosynthesizeproteins. Het is anon-essentiële amino acidwith een polar kant-groep. Itscodonsare UAC en UAU. Het woord andquot; tyrosineandquot; is van theGreektyros, meaningcheese, zoals het voor het eerst in 1846 door Duitse chemistJustus ontdekt was von Liebigin de proteincaseinfrom-kaas. Het is calledtyrosylwhen afunctional groupor zijketen genoemd. Tyrosine is een hydrofoob aminozuur en is aanzienlijk meer oplosbaar in water dan zijn voorganger, fenylalanine, als gevolg van de thermodynamische favorability van de waterstof binding tussen de hydroxylgroep van één molecuul van tyrosine en de carboxylgroep van een ander.
Witte crstals of kristallijnpoeder. Goedoplosbaarin mierenzuur, zeer slightlysoluble in water, praktisch onoplosbaar in ethanol en ether. Los op in verdund zoutzuur en in verdunde salpeterzuur. Afgezien van een Proteïnogeen aminozuur, heeft tyrosine een speciale rol uit hoofde van de fenol-functionaliteit. Het komt voor in eiwitten die deel van signaaltransductie processen uitmaken. Het functioneert als een ontvanger van fosfaat groepen die worden overgebracht door middel van eiwit kinases (zogenaamde receptor tyrosine kinases). Fosforylering van de hydroxylgroep verandert de activiteit van het eiwit van de doelgroep.
1. een belangrijke biologische reagens.
2. gebruikt in farmaceutische interdediates, biochemische studie, biowetenschappen,
3. landbouwonderzoek, drank toevoegingsmiddel en diervoeders spullen, enz.
4. helpt om het lichaam rust, het verhogen van de energie en het versterken van de libido.
5. beschermt de huid tegen schadelijke UV-licht rays.6.Boosts oneand #39; s humeur, concentratie, leren en geheugen.
Toepassing:
1. tyrosine is een natuurlijk voorkomende aminozuur dat is ook beschikbaar insupplement vorm.
2. tyrosine is een niet-essentiële aminozuren (het lichaam kan het produceren op eigen) en itand #39; s nutriënten rol is asaneurotransmitter, die fungeren als chemische boodschappers naar de bodyand #39; s 100 miljard (of meer) van andbrain van zenuwcellen.
3. tyrosine helpt vorm drie belangrijke neurotransmitters: dopamine, serotonine en noradrenaline; deze verantwoordelijk zijn voor functies zoals geheugen, stemming en eetlust musculaire coördinatie.
4. klinische studies hebben aangetoond dat Tyrosine hulp met depressie, angst en heightenthe sfeer in slechts een kwestie van een paar weken voedingssupplementen. Het helpt ook vermoeidheid en prikkelbaarheid bestrijden
Tyrosine is een voorloper van toneurotransmittersand verhoogt plasma neurotransmitter niveaus (met name dopamine en noradrenaline), maar heeft weinig of geen effect op de stemming in normale onderwerpen. Het effect op de stemming is bekend bij de mens onderworpen aan stresserende omstandigheden (zie hieronder).
Een aantal studies hebben gevonden tyrosine zinvol bij omstandigheden van stress, koude, moeheid, langdurig werk en slaap deprivatie, met vermindering van stress hormoonniveaus, vermindering van stress-geïnduceerde gewichtsverlies gezien in dierlijke proeven, en verbeteringen in cognitieve en fysieke performanceseen in menselijke proeven.
Tyrosine doet niet toelijken voor zijn significant effect op de cognitieve of fysieke prestaties in normale omstandigheden, maar helpt werkgeheugen beter tijdens multitasking ondersteunen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van l-tyrosine en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk l-tyrosine met redelijke prijs van ons.

Onderzoek