L-Serine

Amino acid L-Serine 56-45-1

Productdetails

L-Serine is van niet-essentiële aminozuren, heeft vele belangrijke fysiologische functies en de rol van de synthese van purine, thymine, choline precursoren; L-Serine door fosforylering-hydroxy derivaat kan worden afgegeven na de belangrijke fysiologische functies van P serine is een belangrijke component van fosfolipiden; L-Serine met een stabiele pH-waarde van de rol van oogdruppels, oogdruppels en niet-irriterend; L-Serine is een belangrijke natuurlijke hydraterende factor (NMF) is een van de hoornlaag om de primaire rol van water, L-Serine is de sleutel tot geavanceerde cosmetische additieven.

Productnaam

L-Serine

CAS-NR

56-45-1

Specificatie

AJI92, USP26, EP4

Pakket

25kg/drum

Serine (afgekort als Ser of S) is een organische verbinding met de formule HO2CCH (NH2) CH2OH. Het is een van de natuurlijk voorkomende aminozuren Proteïnogeen. Haar codonen zijn UCU, UCC, UCA, UCG, AGU en AGC. Alleen de L-stereoisomer verschijnt natuurlijk in eiwitten. Het is niet essentieel voor de menselijke voeding, aangezien het is gesynthetiseerd in het lichaam uit andere metabolieten, waaronder glycine. Serine is het eerst verkregen uit zijde eiwit, een bijzonder rijke bron, in 1865. De naam is afgeleid van het Latijn voor zijde, sericum. Serineand #39; s structuur werd opgericht in 1902. Op grond van de hydroxylgroep, is serine geclassificeerd als een polar aminozuur.
De biosynthese van serine begint met de oxidatie van 3-fosfoglyceraat 3-phosphohydroxypyruvate en de NADH. Reductieve aminatie van deze keton gevolgd door hydrolyse geeft serine. Serine hydroxymethyltransferase katalyseert de omkeerbare, gelijktijdige conversies van L-serine glycine (retro-aldol decolleté) en 5,6,7,8-tetrahydrofolate naar 5,10-methylenetetrahydrofolate (hydrolyse).
Serine speelt een belangrijke rol in de katalytische functie van vele enzymen. Het is aangetoond dat het optreden in de actieve sites van trypsine, Chymotrypsine en vele andere enzymen. De zogenaamde zenuw gassen en vele stoffen worden gebruikt in insecticiden is gebleken om op te treden door te combineren met een residu van serine in de actieve site van acetylcholine nte esterase, remming van het enzym volledig. Het acetylcholineesterase enzym breekt de neurotransmitter acetylcholine, die is uitgebracht op de zenuw en de spier kruispunten zodat de spier of orgaan om te ontspannen. Het resultaat van acetylcholine inhibitie is dat acetylcholine opbouwt en blijft handelen, zodat elke zenuwimpulsen voortdurend doorgegeven worden en spiersamentrekkingen niet stoppen.
Als bestanddeel (residu) van eiwitten, kan de zijketen ondergaan O-gebonden glycosylatie, die functioneel kan worden gerelateerd aan diabetes. Het is een van de drie aminozuurresidu's die zijn meestal phosphorylated door kinases tijdens cel signalering in eukaryoten. Gefosforyleerd serine residuen worden vaak aangeduid als phosphoserine. Serine proteasen zijn een gemeenschappelijke soort protease.
Aminozuren l-serine speelt een belangrijke rol in de katalytische functie van vele enzymen. Aminozuren l-serine heeft aangetoond dat het optreden in de actieve sites van trypsine, Chymotrypsine en vele andere enzymen. De zogenaamde zenuw gassen en vele stoffen worden gebruikt in insecticiden is gebleken om op te treden door te combineren met een residu van serine in de actieve site van acetylcholine nte esterase, remming van het enzym volledig. Het acetylcholineesterase enzym breekt de neurotransmitter acetylcholine, die is uitgebracht op de zenuw en de spier kruispunten zodat de spier of orgaan om te ontspannen. Het resultaat van acetylcholine inhibitie is dat acetylcholine opbouwt en blijft handelen, zodat elke zenuwimpulsen voortdurend doorgegeven worden en spiersamentrekkingen niet stoppen. Aminozuren l-serine gebruikt als een biochemische reagens en levensmiddelenadditieven, l-serine wordt gebruikt voor biochemisch onderzoek, organisatie cultuur middellange voorbereiding, geneeskunde gebruikt voor aminozuren op voeding geneeskunde, voedingssupplement.
Gebruikt als een biochemische reagens en levensmiddelenadditieven; Gebruikt in biochemische onderzoek, organisatie kweekmedium voorbereiding, geneeskunde gebruikt voor aminozuren op voeding geneeskunde.
Voedingssupplement:
1. voor biochemische reagens en levensmiddelenadditief.
2. voedingssupplement, in cosmetische producten als huid voeding toevoegingsmiddel.
3. beschikbaar voor biochemische en nutritionele onderzoek doeleinden, maar ook kan worden gebruikt
als grondstoffen voor synthetische ring-serine

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende l-serine fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk l-serine met redelijke prijs van ons.

Onderzoek