Huis > Informatie


Opgericht in 2008, gewijd aan het aanbieden van Premiumkwaliteit van vitamine, aminozuur, botanische uittreksel, plantaardige eiwitten, biologische voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten voor wereldwijd klanten, Shanghai Shine hoge International uitgegroeid tot een volledig erkende bedrijf in voeding industrie. Vanuit ons hoofdkantoor in Rancho cucamonga, Californië, centrum in Shanghai, sourcing team in China en India, magazijnen in west- en oostkust van de Verenigde Staten werken, zorgen voor dat hoge internationale Shine vermag snel reageren en voldoen aan de behoeften van de customers'various.

Hoogrenderende supply chain systeem welke inclusief 42 kern leveranciers en 102 back-leveranciers kunt schitteren hoog leveren 10% kosten naar beneden dan andere leveranciers. ISO, Kosher, Halal, GMP-certificering werken samen met professionele faciliteit auditteam is garantie voor kwaliteit.

In antwoord op de mondiale behoeften en door de vraag van de klanten, High Shine onderhoudt een unieke hooggekwalificeerde Randamp; D team die bestaat uit professoren, voedingsdeskundigen, ervaren technicists en verkoopdirecteur. Interprofessionele technologie, gisting, Micro inkapseling, meerdere insluiten technologie, nanotechnologie heeft meegewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten of verbetering van de huidige biologische beschikbaarheid.

Brengt natuurlijke ingrediënten voor gezondheid, Shine hoge nooit stopt.